“Change is the only constant in life” November 28, 2019

Image for “Change is the only constant in life”

Van links naar rechts Dries Langsweirdt, Ricardo Gonzalez-Gallego, Dewi Van De Vyver, Koen Pellegrims, Michiel Sioen

 

8 jaar na de oprichting gaat Flow Pilots een nieuwe fase in. 

Eind 2019 zullen Dries Langsweirdt en Koen Pellegrims het bedrijf verlaten en geven ze definitief het roer over aan een nieuw managementteam

Koen Pellegrims: ““Ik ben enorm dankbaar voor de collega’s én de klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven om dit hele avontuur mogelijk te maken. Flow Pilots is een belangrijk deel van mijn leven geweest, maar ik voel dat het tijd is om los te laten en andere vuurtjes te gaan stoken. Ik heb nog geen concrete plannen; ik neem wat tijd om tot rust te komen en zie dan wel wat het universum op mijn pad brengt.”

De aanstelling van Dewi Van De Vyver als nieuwe CEO begin 2019, was een eerste stap om de volgende fase voor te bereiden. In de voorbije maanden bouwde ze haar nieuwe managementteam uit, waarmee ze vastberaden, Flow Pilots naar nieuwe hoogtes wil brengen.

Met Ricardo Gonzalez-Gallego als COO en Michiel Sioen als CTO opteert Dewi resoluut voor talent uit eigen huis: “Ik wil onze eigenheid behouden en ook maximale continuïteit geven aan onze klanten. Ricardo en Michiel zijn twee vaste waarden en belichamen ook helemaal het hart en de ziel van het bedrijf.”

Ricardo is werkzaam bij Flow Pilots sinds 2016 en leidde als senior projectmanager tal van grote en kleine projecten binnen het bedrijf. Hij is gedreven om de organisatie verder te professionaliseren en mensen binnen het team te laten groeien. “De visie van onze klant realiseren is waar we bij Flow Pilots altijd naar streven. Dit steeds met een positieve impact op de eindgebruiker. Als COO wil ik dit nog meer bekrachtigen in de toekomst”

Michiel begon in 2015 als mobiele ontwikkelaar en nam steeds meer verantwoordelijkheid en complexe projecten op. Hij heeft een brede kijk op technologie met daarnaast een sterke toekomstvisie voor Flow Pilots. “Ik neem de stap naar CTO heel weloverwogen. Flow Pilots heeft de reputatie om technisch heel sterk te zijn, en toch de eindgebruiker centraal te plaatsen. Ik wil vooral op dat elan doorgaan en verder uitbouwen”.

Dewi neemt zelf de commerciële rol van Koen over, ondersteund door Thierry Van Craen. De voormalig CEO verdwijnt nog niet helemaal van het toneel; hij zal actief blijven om bij klanten workshops te leiden rond innovatie en digitale strategie. 

Flow Pilots zal zich ook in de toekomst sterk inzetten als strategische en innovatieve partner die haar klanten blijft ondersteunen vanuit haar sterke expertise in het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Wij kijken ernaar uit om met u verder te werken in 2020.